Nieuw in de verhuur!

De techniek staat niet stil, dat is bekend. Victory Sound & Light volgt de ontwikkelingen op het gebied van professioneel licht- en geluid altijd op de voet en probeert een aantrekkelijk assortiment in de verhuur te hebben waarbij ook nieuwe technieken van de partij zijn.

Nieuw in de verhuur zijn onze Beam movingheads. In de movingheads zit een nieuwe door Philips ontwikkelde lamp van het type 5R. Door een combinatie van een zeer smalle bundel en deze speciale lamp met een opgenomen vermogen van slechts 189 watt zijn deze movingheads zijn extreem fel. Deze movingheads zijn zelfs zo fel dat ze in combinatie met een outdoor dome zelfs al skybeam kunnen fungeren!

Uiteraard vindt u deze outdoor dome vanaf heden ook in ons assortiment!

Naast de bovengenoemde artikelen hebben wij nu ook grote truss baseplates van 1m x 1m in de verhuur. Deze baseplates maken het mogelijk om nog creatievere lichtontwerpen te creëeren. Truss kan nu ook verticaal geplaatst worden met deze grote baseplates.

Een combinatie van bijvoorbeeld een grote baseplate, 2m truss en onze nieuwe beam moving head zorgt voor een indrukwekkend truss-zuil met bewegend licht.

Wegens de grote vraag naar floorspots hebben wij ons assortiment uitgebreid met extra LED floorspots en Par 56 floorspots.

Heeft u iets nodig wat u niet direct in onze verhuurprijslijst of in dit artikel terugvindt? Schroom dan niet contact met ons op te nemen, niets is onmogelijk!